Hoe het allemaal begon…

Hoe het allemaal begon? Misschien wel op m’n eerste kampeervakantie, toen ik met mijn vriendje en zijn ouders mee naar Zuid-Frankrijk mocht. We kochten een tentje en we gingen voor het eerst samen kamperen, de caravan van mijn schoonouders aan de andere kant van de camping.

Magisch vond ik het. Ik was sowieso nog nooit in het buitenland geweest, dus het was allemaal even fantastisch. Het landschap was zo mooi, de taal zo mysterieus en de zon scheen er altijd. Na twee jaar gingen we zelf op kampeervakantie en daarna op backpack avontuur. De bestemmingen werden steeds exotischer en de tent verruilden we voor hostels en pensions. Totdat de kinderen kwamen.

                              

 

We kochten een enorme tunneltent met een voortent ter grootte van een huiskamer, zodat we ons ook binnen konden vermaken als de Nederlandse zon het even liet afweten. Het was bijna helemaal perfect, maar het was toch wel jammer dat het was afgelopen met het rondtrekken. Het opzetten en afbreken van zo’n tent was iedere keer veel werk. Dáár wist ik wel wat op. We kochten een camper. En dan niet zo’n luxe, met alles d’r op en d’r aan, maar een fijne oude uit 1987. Heel lelijk ook. Gelukkig is Gijs, het vriendje van toen, heel handig met auto’s repareren.  Dat was op z’n zachtst gezegd ook echt nodig. Hij wist bijvoorbeeld hoe je een kapotte uitlaat met een soepblikje fikst. We hebben er daarna nog duizend kilometer mee gereden…

                          

En ik? Ik leverde ook heus mijn bijdrage. Ik maakte gordijntjes voor ons huisje op wielen, bekleedde de kussens, verfde de kastjes en de tafel en plakte een behangetje op de wc.  Onderweg stopten we vaak bij rommelmarkten om te kijken of we nog leuke kampeerspulletjes konden vinden. Want er was geen kampeershop waar je vrolijke, kleurige en tweedehands kampeerartikelen kon kopen. Wie heeft eigenlijk bedacht dat kampeerartikelen alleen maar degelijk moeten zijn?

                        

Zo ontstond Djipsi. Een webshop waar je de kampeerartikelen vindt die je in de reguliere winkels niet tegenkomt en waar je blij van wordt. Oud of nieuw, als het maar leuk is. Een plek waar je ook terecht kunt als je je caravan of je camper wilt pimpen. En als je niet zo handig bent of gewoon geen zin hebt om te klussen, schakel je onze gordijn-, luifel- of kussenbekledingsservice in!

Waar wacht je nog op? Neem een kijkje in de webshop en ga aan de slag!

Alvast veel shopplezier bij Djipsi.